What are your thoughts/strategy in color coding email?

تم إضافة السؤال من قبل S P , Subject Matter Expert/ Trainer , Karvy Computershare
تاريخ النشر: 2016/04/30
Naziya Banu Kader
من قبل Naziya Banu Kader , HR Recruitment Officer , Almana Group

The colour coding emails are to identify the Preferences(High Priority.. Less Priority) Based on that we can act to the emails

AbdulKadher jailani Sadakabdullah
من قبل AbdulKadher jailani Sadakabdullah , IT Manager , Makkah Publishing

Actually colors are used to identify diffrent categories of Email easily.