The ultrasonic method that steers a sound beam by the use of multiple elements is known as:

تم إضافة السؤال من قبل Sijin Kalathil CRPEP certified category C Mechanical Engineer , QA QC Inspector Mechanical , Delta Construction W. L. L
تاريخ النشر: 2016/04/29
Rubina Shaikh
من قبل Rubina Shaikh , Primary Teacher , RBK SCHOOL

The ultrasonic method that steers a sound beam by the use of multiple elements is known as phased array

ion george
من قبل ion george , Chief Deputy Assistant Repairs Locomotives , Romania Railway Company Depot Locomotives Constanta Societate “ Intretinere si Reparatii Locomot

Ultrasonic control of rolling stock and subway components – AFER 1999

Sojin K Soman
من قبل Sojin K Soman , QC Superintendent (Lead) , PEC Ltd

Phased Array ultrasonic testing

baroudi bensalah
من قبل baroudi bensalah , ingenieur mecanique , sonatrach arzew gl4/z

visuel examination,

magnetic particle

liquid penetrant tests

radio-graphic inspection.

Pramod  Myakal
من قبل Pramod Myakal , Technical Sales Manager MEA , General Electric

Phased Array Ultrasoic Testing with Multiple elements

Ghasem Babaki
من قبل Ghasem Babaki , NDT Supervisor , SAFA RPM Co

The method is Phased Array Technique

sunaj ittyavirah
من قبل sunaj ittyavirah , Quality Engineer , INTEGRATED OIL AND GAS SERVICE PVT. LTD

this method is called phased array