Can anybody explain why shear stress is zero at principal plane?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Ali Khalid , Project Engineer , AHN Construction
تاريخ النشر: 2016/04/27
Ahmed Kamal
من قبل Ahmed Kamal , Civil Engineer , Field work at Engineering Design & Consulting office : Prof.Dr/Tarek Saafan

waiting more answers from others

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

THANKS FOR INVITION I DO NOT KNOW

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from our experts

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,,

i am wating for experts answers

waiting for experts answers  ,,,,

thanks for the invitation ...

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

sorry I can not understand your question