What are the keys for perfect FMCG distribution?

تم إضافة السؤال من قبل Mark Tadrous , Deputy Executive Manager (Sales & Marketing) , Napoli Group (Napoli Bakeries - Napoli Tissue)
تاريخ النشر: 2016/04/27
Aslam  Saleh
من قبل Aslam Saleh , Sales Supervisor , ALSAFI DANONE COMPANY

100% call plan adherence and visits as per route plan designed number of visits per week and number of visits per months

Sejal Mehta
من قبل Sejal Mehta , Brand Manager , Transmed Ghana Ltd.

Investing in sustainable sales-channel network, knowing your Market, knowing your product characteristics, well defined Trading terms, combined with appropriate Marketing effort are the keys for perfect FMCG distribution.