My question is to know how long time this can take for getting this work?

تم إضافة السؤال من قبل Bisangabagabo christian , Accountanting Manager , NATIONAL BANK OF RWANDA
تاريخ النشر: 2013/09/20
FAHIM KHAN FAHIM
من قبل FAHIM KHAN FAHIM , Procurement Officer , CONTEMPORARY STRUCTURE COMPANY (COST)

this depend on the area where the work required. proper availablity of material and manpower sources, it will be finish as per scheduled time.