how can you change the font color of an anchor tag?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Irfan , Certified Magento Developer , Xcite.com
تاريخ النشر: 2013/05/03
Muhammad Majid Saleem
من قبل Muhammad Majid Saleem , Senior PHP Developer / Project Manager , SwaamTech

Sorry to say - your question is a little bit unclear. How do you want to change font color of an anchor tag? You can do it easily using CSS like: 1. <a href="#">Change My Color</a> <style type="text/css"> a{ color: #00ff00; } </style> 2. <a class="myColor" href="#">Change My Color</a> <style type="text/css"> .myColor{ color: #00ff00; } </style> OR <style type="text/css"> a.myColor{ color: #00ff00; } </style> 3. You can change its color using jQuery as well. $(".myColor").css("color", "yellow"); Using CSS is better approach but Choice is yours !!