Is it bayt a good job seeking site ?

تم إضافة السؤال من قبل Abeer Pallath House , Systems Engineer , MANVISH INFO SOLUTIONS PVT LTD
تاريخ النشر: 2016/04/24
Laith Ibrahim
من قبل Laith Ibrahim , Presales Consultant , SamaWave Solutions

This site will serve you only if you pay for it,

if your lucky enough somebody will call you in using your free account, but otherwise don't dream too big.

Muhammad Saad Shamim
من قبل Muhammad Saad Shamim , Lab Network Administrator , SABAC Institute Lahore

I am new here. Nothing to say yet .

Faseeh Mohd koya
من قبل Faseeh Mohd koya , IT SUPPORT ENGINEER [L2] , Ministry of Sports and Youth

Yeah.But you should regularly check and apply for job

Syed Javed
من قبل Syed Javed , it consultant , Infosys

To be honest I never get ANY call through this website even though I waste a lot of time for this site..