What is a sales variance?

تم إضافة السؤال من قبل Shameer Nazir Madari , Assistant Finance Manager , METAL AND RECYCLING COMPANY K.S.C. (PUBLIC)
تاريخ النشر: 2016/04/24
mohammed shahnawaz ahmed
من قبل mohammed shahnawaz ahmed , Financial analyst , JP FINANCIAL AND INVESTMENT SERVICES

Sales variance is the the variance caused by the difference between the actual sales achieved and the budgeted sales.