Which of the following is not part of a reward package 1-ability to ‘buy and sell’ leave days 2-cafeteria benefits 3-performance pay?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/04/24
ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............. cafeteria benefits

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

I leave the answer to the experts, specialists in this field

Randy Jumaquio
من قبل Randy Jumaquio , HR Executive │ Content Creator │ Coach , Self-Employed (Freelancer)

Yes! Cafeteria benefits... This is a normal facility and available.

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

>>>>>>>>>>Option 2 <<<<<<<<<

sameer abdul wahab alfaddagh
من قبل sameer abdul wahab alfaddagh , عضو هيئة تدريس , جامعة دلمون

No. 2 because it is for everyone

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

My Answer is option " 2 "          .

Md Fazlur Rahman
من قبل Md Fazlur Rahman , Procurement Specialist , Engineering and Planning Consultants Ltd

Option-1:ability to ‘buy and sell’ leave days is not  a performance package

Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , Plant Manager , Al Manaseer group

Thanks for invitation

I am apologies to answer this question because it's not my specialist field