Comme bien de JOUR DANS HANDBALL ,,?

تم إضافة السؤال من قبل Abdelali Elayoubi
تاريخ النشر: 2016/04/22
dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

I apologized for the answer I did not understand your question

Remo Fernando Castiglioni
من قبل Remo Fernando Castiglioni , president , Construcciones 9178 C.A.

I don't get it , I´ m really sorry , but when I said sports I meaned construccion of facilities of sports.

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite precious ................ Leave an answer for specialists