Can you tell me the step by step approach to improve performance of logistics?

تم إضافة السؤال من قبل Lachu mmil
تاريخ النشر: 2016/04/22
MADAN MOHAN GAJULA
من قبل MADAN MOHAN GAJULA , Material Coordinator , Sadara Chemical Company

·        1.Make order to delivery lead time your logistics focus

·        2.Make transport a customer service instead of cost

·        3.Reduce your stock pipe line to cut costs and improve service

·        4.Pick as soon as you can

·        5.Is Everything you’re doing really necessary