In physical access control system, from which point or part must we start system design?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Mamdouh Lotfy Elzekred , Business Development Manager , Direct Source for Engineering
تاريخ النشر: 2016/04/21
Mohammed Khamis Alhajj Abdullah
من قبل Mohammed Khamis Alhajj Abdullah , IT Manager , Matrix for Computer Sciences

Level security in company and who office important needed

MOHAMMED RABBANI FAROOQI
من قبل MOHAMMED RABBANI FAROOQI , Sr. ELV Security Systems Engineer , Leonardo KSA

Depends on client requiment wht kind of security is lokking for...