Whats is the starting procedure for the second Capacitor Bank in the Back-Back Capacitor Banks?

تم إضافة السؤال من قبل Shahed Ali Mir , Project Engineer , Saudi Electricity Company
تاريخ النشر: 2016/04/21
Shahed Ali Mir
من قبل Shahed Ali Mir , Project Engineer , Saudi Electricity Company

Second Capacitor Bank should be turned on at zero crossing voltage of the first capacitor Bank.