What are different kinds of electrical loads?

تم إضافة السؤال من قبل Shahed Ali Mir , Project Engineer , Saudi Electricity Company
تاريخ النشر: 2016/04/21
S. M. Omar Faruk
من قبل S. M. Omar Faruk , Assistant Manager (Engineering) , Pacific Jeans Ltd. , CEPZ, Chittagong

resistive , capacitive and inductive

ARUN KUMAR VELUSAMY
من قبل ARUN KUMAR VELUSAMY , commissioning assistant (general electrical engineer) , Genfocus Electromechanical contracting estd,

3 different types namely resistive , capacitive and inductive load.

ABDUL LATIF
من قبل ABDUL LATIF , Electrical Engineer , FABCON Energy

Inductive Load,   Capacitive Load, Resistive Load

AIJAZ AHMED SHAIKH
من قبل AIJAZ AHMED SHAIKH , Power Transmission Engineer , QUETTA ELECTRIC SUPPLY COMPANY QUETTA -QESCO(WAPDA)

ELECTRICAL LOADS ARE RESISTIVE LOAD REACTIVE LOAD INCLUDE INDUCTIVE AND CAPACITIVE LOAD.

shahzad Riaz
من قبل shahzad Riaz , trainee , lesco

resistive loadcapacitive loadinductivwe load

Moorthi Dhanushkodi
من قبل Moorthi Dhanushkodi , Senior Electrical Engineer , Q-Tec Engineering WLL

Generally,

Resistive load

Reactive load(Inductive and capacitive load)

Shahed Ali Mir
من قبل Shahed Ali Mir , Project Engineer , Saudi Electricity Company

Resistive, Lagging and Leading Loads.