How to make labors work quickly without giving them overtime or how to increase their productivity per day?

تم إضافة السؤال من قبل Usama Jadoon , Quality Control Inspector , Hashem Contracting & Trading Corporation
تاريخ النشر: 2016/04/20
Ainur Istayev
من قبل Ainur Istayev , Deputy QAQC Manager/Lead Welding engineer , Gate Insaat Taahut ve Ticaret

- first you need to survey of what average workers may produce a day

- increase manpower

- split teams in the shifts

- employ mechanized type of work to avoid raw manual work