How many entity colours does AutoCAD support?

تم إضافة السؤال من قبل Sijin Kalathil CRPEP certified category C Mechanical Engineer , QA QC Inspector Mechanical , Delta Construction W. L. L
تاريخ النشر: 2016/04/20
Hasyim Hasyim
من قبل Hasyim Hasyim , Supervisor , PT. Communication Cable Systems Indonesia

There isn't enough information. There are 255 index colors. Using True color or Color Books you can have many more colors. But not unlimited. So I'd go for 255.