كيف يمكنني استرجاع حسابي في الياهو مع العلم اني ما نسيت كلمه المرور لكن نسيت اجابه اسأله الحمايه وكان لي فتره طويله ما فتحته؟

تم إضافة السؤال من قبل Lamis Abdulrahman Ghailan Al-akhaly , متدرب , natco information technology
تاريخ النشر: 2016/04/18
sofiane غباني
من قبل sofiane غباني , مربي متخصص رءىيسي(اخصاءي تربية خاصة , المركز النفسي البيداغوجي

الاجابة عن سؤال الامان هو الخطوة الاولى للتاكد ان الايميل المراد الولوج اليه

ندخل الى موقع yahoo.com ونضغط تسجيل الدخول ومن الصفحة بعدها بضغط نسيت كلمة السر

ونضع عنوان الاميل فى المستطيل بعدها ان كان يوجد رقم تليفون على الاميل سيرسل كلمة سر الامان لتغيير كلمة السر جديده مرة اخرى لما ان كان لا يوجد رقم تليفون فسيرسل الاميل رمز الامان الى الاميل الضامل لحسابك

Omar Shammakh
من قبل Omar Shammakh , IT Manager , Vibes Offices

أتوقع انه يمكن تعديل سؤال الحماية في حالة معرفة الباسوورد من الاعدادات أو يفضل اضافة بريد الكتروني جانبي في حالة الفقدان

hicham dachir
من قبل hicham dachir , developement engineer , ELIT

إذا لم تتذكر الإجابة عن أسئلة الحماية

فكيف يمكن للياهو أن يفرق بينك و بين من يحاول سرقة الحساب!!!!!!!

لا يمكنك إسترجاع الحساب إن نسيت إجابات أسئلة الأمان

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

هي محصلتش معايا غير زمان

لاني دايما بعمل امان الموبيل يعني بعت رساله في حالة نسيان كلمة السر

بس الحل انشاء الله انك متتدخلش على الاكونت لاخر السنه بمعنى تسيب ياهو يمسح الاكونت بتاعك وده بيحصل اذا مدخلتش على الاكونت لمدة سنه

الاكونت حيتمسح من قاعدة بيانات ياهو وبعديها تعمل الاكونت بنفس الاسم من جديد وطبعا بما انك مدخلتش على الاكونت لمده كبيره ده معناه انك مش مهتم قوي بالرسائل الي فيه

khalid khalid
من قبل khalid khalid

بعتقد يمكن ذلك عن طريق الايميل البديل

abdalla shkalla
من قبل abdalla shkalla , طالب , طالب

حضرتك انا نسيت الجابة علشان الاميل بقالو معايا اكتر من 4سنين والفيس بوك بتاعي مربوط بي واكيد عليا صور وغير كد والانستجرام كمان وانا مش عارف افتح اي حاجه غير بي الياهو ممكن تفضنيزاعمل اي دالوقتي

mansour almasri
من قبل mansour almasri

الرجاء تفعيل الأميل الخاص بي هو علي رقمي الجديد هو 0796041208 بدل من الرقم السابق 0795504442 وشكرا

عندي نفس المشكلة نسيت سؤال الامان لو حد يقدر يرجعو بل مقابل حتي مش مهم الي يقدر ده رقمي 01148557349