In MS-Excel what is the procedure to generate automatic 14 digits random number series?

تم إضافة السؤال من قبل usman zahid , Accountant , KBM Chartered Certified Accountants & Registered Auditors
تاريخ النشر: 2013/09/20
emad awad
من قبل emad awad , internal audit manager & cost control manager , nile sugar

To generate14 digits random number use

=randbetween(;)

taha amer
من قبل taha amer , Finance Manager , Arabia ‎Holding

تغيير التنسيق إلى نسق نصي Text Format بدلا من عام General أو رقم Number. أفترض طبعا أنك تعلم من أين تقوم بتنسيق الخلايا أو الجدول.

Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

try this:

=RAND()*

Change the format of target cell from General to Number.

usman zahid
من قبل usman zahid , Accountant , KBM Chartered Certified Accountants & Registered Auditors

wrong answer