Is internet an environment for consumers to express their opinions, companies have to be mindful and strategic about how they reach their consumers?

تم إضافة السؤال من قبل ALAMGEER HUSSAIN HASHMI , REGIONAL SALES & OPERATIONS MANAGER , Uth Healthcare Pvt., Ltd
تاريخ النشر: 2016/04/18
nisreen essam
من قبل nisreen essam , Personal Assistant , Salem Travel Agency

sure the whole world nowadays focus on digital marketing