Can you explain the application of storage batteries?

تم إضافة السؤال من قبل Umar Draz , IT NETWORK SUPPORT ENGINEER , SYSTRONIC IT SERVICES
تاريخ النشر: 2016/04/17
suman s
من قبل suman s , EXECUTIVE SERVICE , SOUTHERN BATTERIESPVT LTD

application of storage batteries ,railway batteries and car ,bus

Bouddah El Arbi
من قبل Bouddah El Arbi , Cheif of electrical team , SNIM (SOCIÉTÉ NATIONALE INDUSTRIEL ET MINIÈRE)

Thé storage batteries are always used to keep thé électricité on after each electrical shutdown