What's the best age range to apply for a job in the Middle East for an American citizen?

تم إضافة السؤال من قبل James Adams
تاريخ النشر: 2016/04/17
Laith Maddur
من قبل Laith Maddur , Europe FP&A lead , MoneyGram

I believe it is best to apply if you are between the ages of 25 to 45.

Waseem Shafi
من قبل Waseem Shafi , Senior Accountant , Saudi Bulk Transport Ltd.

I think its from 30 till 45

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

from 25 till 50                      .