Does the employer or HR consider CV only with relevant experience?

تم إضافة السؤال من قبل shahzad no last name , senior officer , al razouki exchange co llc.
تاريخ النشر: 2016/04/16
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

no but it is effect on his decision before interview

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thank you for inviting experts are waiting for an answer