Can you name three methods of foreign currency risk management?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/04/16
SULTAN-E- ROOM
من قبل SULTAN-E- ROOM , Head Accountant , DALLA DRIVING ACADEMY

1.forward contract

2.currency swaps.

3.options

Dasarathi Rath
من قبل Dasarathi Rath , Sr. Accountant , Al Luban Special Investment LLC

The three method of foreign currency risk management. 1. Economic Risk 2.Transalation Risk 3.Transaction Risk