Are communication skills the only way to improve one's career?

تم إضافة السؤال من قبل Sheraz Sarwar , Finance Controller , Packages Limited (DIC Pakistan Limited)
تاريخ النشر: 2013/05/02
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

Of course not, communication skills part of a chain of skills which will enhance & raise up our career.
You will have no benefit if you can't communicate with others, meanwhile you can communicate but you don't have despline, planning, tactic & interpersonnal skills...........
.....etc