Which theory do I need to follow for an operations department to outflow the work easily, for the combined work of retail & wholesale distribution?

تم إضافة السؤال من قبل Abraham Santhosh Asokan , Manager Sales & Operations , Aximus Trading LLC
تاريخ النشر: 2016/04/14
BIRANCHI SAHOO
من قبل BIRANCHI SAHOO , senior Store Executive , Ashwini hospital

Recording, Classifying, Analysing

ASEEM VOHRA
من قبل ASEEM VOHRA , Senior Manager Operations , Future Retail Ltd

Follow Standard operating systems, FEFO, Zero mismatch system Vs physical stocks