What is the difference between the best practice and a good practice?

تم إضافة السؤال من قبل Yasser Sallam , IT GRC - CISO , MCIT
Mohammed Shaik Hussain
من قبل Mohammed Shaik Hussain , Network Solution Specialist , Power & Water Utility Co, (MARAFIQ)

Best practice is what you get when you do good practice to the highest standard possible.