The first domain of IT governance has the starting point in designing an IT strategy according with the overall strategy of the organization. How have you implemented this methodology in the company you are working in now?

تم إضافة السؤال من قبل Christianus Frans Hontong , IT & ERP Specialist Manager , PT. Balimoon
تاريخ النشر: 2016/04/14
Yasir Karam
من قبل Yasir Karam , Technical Architect , Tiga IT

Yes, MDA, MDE  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>