How to increase my Cisco command power?

تم إضافة السؤال من قبل ABDUL RAFI NADUKKANDY , Network Eng. ,System Administrator, Technical Support,Sales &Purchase Manager, Sales Executive , NOTWORKING
تاريخ النشر: 2016/04/13
Abdulkareem Al-Badani
من قبل Abdulkareem Al-Badani , Oracle Developer , Marie Stopes International

By Using alias Command to create parameters for the commands. You can specify parameters for a command after entering the alias.