What's the difference between ISO 22003 and ISO 17021?

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Alruhaily , Head of laboratories Quality Assurance - Quality Management , Saudi Food & Drug Authority ( SFDA )
تاريخ النشر: 2016/04/11
elisha ogoye
من قبل elisha ogoye , assistant production manager , victoria juice company limited

Iso 22003 is a standard that deals with food safety management systems while Iso 17021 is a series of standards that set out requirements for organizations who provide certficates of conformity to all types of management