According to different opinions what is the true answer in general specification for the hot laying asphalt tempreture?

تم إضافة السؤال من قبل Muqarab Khan , Laboratory Supervisor , National Projects & Construction L.L.C
تاريخ النشر: 2016/04/10
Sheik Mohideen
من قبل Sheik Mohideen , Technical Consultant (Bitumen Projects) , Freelance

Should de determined from Compaction viscosity .. Temperature equivalent to compaction temperature.. refer MS 2