Explain print option in MicroStation step by step, with scale and without scale?

تم إضافة السؤال من قبل Vaqar Ali Sayyed , AutoCad Opertator , Carlo Gavaazzi Arabia Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2016/04/10
Aqeel Khan
من قبل Aqeel Khan , General administration , Digital World International

ctrl+p option will give you options on print scale or auto adjust. you can adjust print scale manually to what kind of size and scale is required.