What will you do or advice user whom is unable to use numeric side of keyboard

تم إضافة السؤال من قبل Bonface Mulama , System Administrator, IT support Engineer , The Aga Khan Academy
تاريخ النشر: 2013/09/20
منير هويدي
من قبل منير هويدي , IT Manger , Smart Version Company

i Will advise him using the numbers on the letters

Bernard Rocha
من قبل Bernard Rocha

use the top row keys for the timebeing. Turn over kyb and dust away any dirt stuck detwen keys. reboot PC. If stil face issue then replace it.

jayesh babu K
من قبل jayesh babu K , IT Manager Business Unit /IT Solutions/projects/Staffing , LN Group of Companies

check the num lock was on or off so advise the same to make it work .