RoboHelp is a powerful authoritative tool, can anyone name any alternative software for authoring purposes?

تم إضافة السؤال من قبل Hareem Khizar , Creative Writer , Advanced Communications
تاريخ النشر: 2016/04/05
mariya khan
من قبل mariya khan , Document Specialist , CDK global technologies

Madcap Flare can be used as an alternative software for authoring purposes.

Melanie Fermin
من قبل Melanie Fermin , Coordinator - QHSE / Admin and Document , IRM Offshore Services

HelpNDoc and Dr.Explain are some alternative software for authoring purposes.