The ____ ultimately decides if quality is acceptable.

تم إضافة السؤال من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves
تاريخ النشر: 2016/04/02
Reshma Johnson
من قبل Reshma Johnson , Systems Engineer (IT Quality Test Analyst) , Tata Consultancy Services

The Customer  ultimately decides if quality is acceptable

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

I agree that customer decides everything since he is the king here