Is it valid to conduct a financial analysis of a company only from its accounting characteristics? Why ?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/04/01
Tejeswara Rao Kakarla
من قبل Tejeswara Rao Kakarla , Cost Accountant , Gulf Business House International Contracting LLC

Financial analysis can be carried out using various tools like Ratio Analysis and Cash Flow Statement.

For conducting the Financial Analysis, one must use the Financial Statements of that Company.