?What sourcedo you prefer to use in order to get the informations from

تم إضافة السؤال من قبل Hamza NASR , تقني متخصص , Lydec
تاريخ النشر: 2016/03/31
Hatim Eissa
من قبل Hatim Eissa , Information Security Specialist , Egyptian Financial Supervisory Authority (Former Capital Market Authority)

Mostly information aquired from the internet after validatiion if possible.

VINCENT KWOFIE
من قبل VINCENT KWOFIE , Executive Assistant , Mr.

since we live in a global world,i prefer the acquiring news or information from the internet.

Amira Ismail
من قبل Amira Ismail , IRM /SWB Specialist , U.S Embassy

You can use google for searching about every thing  :D