What is Indirect Utility function?

تم إضافة السؤال من قبل Amjed Mehboob , G.M -(Currently Job Seeking ) , Advance Education centre
تاريخ النشر: 2016/03/30
Mohammad Zauque Siddique
من قبل Mohammad Zauque Siddique , Sr. AutoCAD Drafter (MEP) , Shimizu Corporation India PVt.Ltd.

n economics, a consumer's indirect utility function gives the consumer's maximal attainable utility when faced with a vector of goods prices and an amount of income . It reflects both the consumer's preferences and market conditions.