What we should do if no seat is available in any airline for our Board of Directors to attend Board Meeting?

تم إضافة السؤال من قبل Tariq Nadeem , Deputy Manager (Administration & PR Services) , Attock Refinery Limited
تاريخ النشر: 2016/03/30
Uzo Obichere
من قبل Uzo Obichere , Legal Consultant , Compliance Professionals Plc

Your Directors can call in via teleconference and it should still be deemed as an attendance.