How do you evaluate a company that you want to invest in? Please share the criteria you have to consider before you take your investment decision.

تم إضافة السؤال من قبل Nuridin Islam Diab , Training Manager , Bbusinesss LLE
تاريخ النشر: 2016/03/30
MOHAMMED AAQUIB KHAN
من قبل MOHAMMED AAQUIB KHAN , Senior Process Associate , Bank Of New York Mellon

Seven things we should consider before Make investment decision-

(1) Draw a personal financial roadmap.

(2) create a maintain an emergency fund.

(3)  evaluate your comfort  zone in  taking on  Risk.

(4) consider an appropriate mix of investment.

(5) pay off high-interest credit debt.

(6) consider dollar cost averaging.

(7) consider rebalance portfolio occasionally