كيف أصبح محاسب جيد ؟

تم إضافة السؤال من قبل Leroi Romio , Accountant , Accountant
تاريخ النشر: 2013/09/19
Amr Altantawy - CMA Candidate
من قبل Amr Altantawy - CMA Candidate , Accounting and Finance Manager , Fawaz Refrigeration and Air-Conditioning

انك تكون محاسب كويس من وجهة نظري ...اولا لازم تتعلم كويس الدوره المحاسبيه و التقارير الماليه من كتب معتمده دوليا و تطبق ده في شغلك و تفضل فتره متدورش فيها علي الفلوس لغايه ما تعمل كريديت لنفسك بس اهم حاجه تشتغل في مكان تقدر تتعلم فيه الشغل و تطبق الدراسات اللي درستها حتي لو كانت شركه صغيره ..والله يوفق الجميع