What is integrated service digital network?

تم إضافة السؤال من قبل حسين عبدالهادي الصلوي , متدرب , المحطة الغازية توليد الطاقة الكهربائية
تاريخ النشر: 2016/03/29
muhammad iqbal
من قبل muhammad iqbal , Electrical Engineer , M C DEAN INC< USA

Wish I could answer this question but certainly not my area of expertise. Sorry.

Mohammed Hussein
من قبل Mohammed Hussein , CISCO Consultant , Huawei

This is an old technologies. It has the feature if using voice, fax, and data on same phone line at the same time.

But it is not used anymore.