How can we dispose CO2 produced after the combustion of coal ?

تم إضافة السؤال من قبل sarmad arijo , internee , Lucky Cement Limited
تاريخ النشر: 2013/09/19
Ghulam Asghar Soomro
من قبل Ghulam Asghar Soomro , Senior Field Geologist , Deep Rock Drilling Private limited

 (there is new technology introduced for for reduced atmosphere thread name as (CCS

lina باخص
من قبل lina باخص , التدريس في كلية العلوم بجامعة دمشق , جامعة دمشق

Capture carbon dioxide output and storage within layers