Do you think that C# Langue + Xamarincan replacement Java in Android Development Especially c# + Xamarin build Application in Native?

تم إضافة السؤال من قبل Hani Samir Hamed , Android Application Developer & Instructor , https://www.udemy.com/
تاريخ النشر: 2016/03/28
عبدالرزاق رحمون
من قبل عبدالرزاق رحمون , IT engineer , Ministry of Education

to solve the application mobility problem, i think that JAVA was the first solution because its Cross-platform, say that C# Langue + Xamarin (microsoft commercial) can replace Java (open source) i do not think!!