Let's know about your opinion about the difference between a Graphic Artist and A Graphic Designer?

تم إضافة السؤال من قبل David Paulo Cruz , Technical Creative Manager , W-Studio DXB
تاريخ النشر: 2016/03/28
Asad Suleman
من قبل Asad Suleman , Creative Generalist , Al Rashid Trading & Contracting Co.

Designers likes to follow the rules and artists does not care about rules.