As a seller, on what basis do you propose a solution to a dissatisfied customer of the quality of a product purchased?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/03/25
Rustan Manalo
من قبل Rustan Manalo , SUPERVISOR , ALMISNED JOINERY

CUSTOMER SATISFACTION. IF WE REACH THE SATISFACTION OF THE CUSTOMER ALL OUR PRODUCTS WILL BE SOLD NOT IN ONE CUSTOMER BUT IN ALL.