Are you an aspiring line cook that would love to work under an amazing Chef? Are you passionate about amazing food?

تم إضافة السؤال من قبل MADE ElKHBIRY , Food & Beverage Operations Manager & Ready for new challenge immediately , السابق Operations Manager
تاريخ النشر: 2016/03/25
dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

In fact, I love cooking at home, and I try cook new recipes, and creativity to provide dishes, but not my ambition to be a chef