How to build interest in learning something to new?

تم إضافة السؤال من قبل syed muhammad naeem , Quality Control Officer , Pakistan Cables
تاريخ النشر: 2016/03/24
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

You should :

1. Love what you learn

2. Put a goal for yourself by reading

3. Find what may interest you

Thank You

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

make it focus and love it         .

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

There are 2 important things for any new learnings

-- 1) your genuine interest

-- 2) necessity  ...

otherwise nothing can force you to learn things in effective manner. Thanks.