If b is given by b(x) = 2x-6 then b(4) is equal =?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Hamdi , Maths Teacher , Halley International schools, Kingdom of Saudi Arabia.
تاريخ النشر: 2016/03/22
محمد أبو زيد
من قبل محمد أبو زيد , Inspector , Matrouh Health Affairs

The answer for your question is two

we i
من قبل we i

if b is given by b(x)=2x-6 then b(4) is equal to 2

lal chandra kamala
من قبل lal chandra kamala , LECTURER , NGBV ALLAHABAD.UP

answer of your  question 2*4-6=2

jawed lund
من قبل jawed lund , Front officer , Crown Hotel

we know that,

b(x) = 2x-6, then

b(4) = 2(4)-6

b(4) = 8-6

b(4) =2 answer

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

two...........................................................................

Samadhan Munde
من قبل Samadhan Munde , Project Fellow , Sant Gadge Baba Amravati University

Given function is  b(x) = 2x-6 then put x=4 in above function we get   b(4) =02

fatima elyakoubi
من قبل fatima elyakoubi , أستاذة , مدرسة فالا

b(4)=2*4-6=2 it's the result

shahzad yousafzai
من قبل shahzad yousafzai , Trainee Engineer , Sarhad Textile Mills Limited

the right answer will be two for b(x)