What are the basic components of the fire pumps indispensable?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Shahawy , Senior Mechanical Engineer , Ebtekar al Memar For Trading
تاريخ النشر: 2016/03/22
Irfan Asghar
من قبل Irfan Asghar , Emergency medical treatment (EMT) , Rescue 1122

The fire of the following parts pumps system consists

Payment line.The line of clouds.The pump room.the pump.Control Panel.

coupling.inspection line.

Oleg D
من قبل Oleg D

good quality of assembly of all this part its mainly.

adadi ABDERRAHMAN
من قبل adadi ABDERRAHMAN , قائد الفريق , STE SOTA COGENORD SARL

The fire of the following parts pumps system consists

(A) the pump.

(B) the engine.

(C) Control Panel.

(D) coupling.

(E) Payment line.

(F) The line of clouds.

(G) inspection line.

(H) The pump room.