Which Channel Allocation scheme is more Reliable and Efficient, Why? 1. Dynamic Channel Allocation 2. Static Channel Allocation

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Imtiaz Ali Ahsan , IT Resident Engineer , DXC Technology - P&G Account
Ikram  Ali
من قبل Ikram Ali

dynamic is more efficient and reliable compare to static channel

TUHIN SANKAR SAR
من قبل TUHIN SANKAR SAR , Operations and maintenance Engineer , Tata Communications Ltd.

STAR GOLD AND STAR MOVIES EXTREMELY ATTRACTIVE ,,, MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM